Over ons

Mijn naam is Bert Kloeze. In juni 2016 is Kloeze Kozijnen en Glas gestart. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf maar hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van glas en kozijnen en glas. Projecten van klein tot groot, bij ons bent u op het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het luisteren naar de wensen van de klant en hierin gaan wij opzoek naar de best passende oplossing. Of het nu gaat om een klein ruitje, de gehele woning of een hele woonwijk voorzien van nieuwe ruiten, Wij kunnen het. Of het gaat om 1 kozijn of het leveren en plaatsen van kozijnen in de hele woning of bedrijfshal, zowel nieuw als verbouw. Wij verzorgen het van A tot Z.

Business 2 Business
Heeft u een bouw of klusbedrijf en heeft u betreft kunststof en aluminium kozijnen of glas geen tijd of kennis om het juiste advies aan uw klanten te geven? Bent u onbekend met kunststof en of aluminium kozijnen maar heeft u hier wel vraag naar? Bel ons en wij gaan samen met u en de klant opzoek naar de best passende oplossing. Het beantwoorden en uitwerken van vragen, de hele opdracht leveren, plaatsen en opleveren, dat is onze kracht! Wij ontzorgen u volledig. Samen met een hele groep fijne en vakbekwame collega’s is uw klant en uw opdracht bij ons in veilige handen. Dat geeft een fijn en vertrouwd gevoel!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Kloeze Kozijnen en Glas?
Bel ons op +316 28 23 19 92